Skip to main content

View Post [edit]

Poster: greenone Date: Mar 4, 2014 6:38am
Forum: etree Subject: Re: Show didn't derive/ No media player for show

Here's what the error message says:

===================================

Directory /t has only 0 bytes free. This is dangerous as we don't want to corrupt your item!

An administrator will rerun your task once we have cleared space on this drive.

No error report is necessary.

Please don't resubmit your task -- it is flagged and we will get to this! 8-)

=================================

However, I also notice that you didn't submit it with a .txt file. When we rerun the task, it will fail due to this. txt files are required for all uploads so the system can parse it for the track listing. So just be ready to upload one when you get the error report.

Reply [edit]

Poster: integral.being Date: Mar 4, 2014 11:06am
Forum: etree Subject: Re: Show didn't derive/ No media player for show

Gotcha. Thanks! I'm not exactly sure what you mean by uploading a .txt file. I've uploaded many shows to the LMA, and I don't recall ever uploading a specific .txt file with my audio file.

Maybe I should just have the show deleted & start over?

Thanks!

Reply [edit]

Poster: greenone Date: Mar 4, 2014 12:38pm
Forum: etree Subject: Re: Show didn't derive/ No media player for show

All LMA shows require an info file in .txt format as part of their upload. If you don't include one, the system will attempt to create one for you, but the formatting will be a little janky, so we usually recommend rolling your own. If we can't create one automatically, it'll throw an error - so chances are you've been providing enough information elsewhere that the system can auto-generate.

Reply [edit]

Poster: integral.being Date: Mar 5, 2014 1:01pm
Forum: etree Subject: Re: Show didn't derive/ No media player for show

Would it be quicker to just delete the show I've uploaded and reupload it? If so, please delete it, and I'll start over. Seems like it's going to be a hassle to fix all the errors. Thanks a bunch!

Reply [edit]

Poster: integral.being Date: Mar 6, 2014 5:10pm
Forum: etree Subject: Re: Show didn't derive/ No media player for show

Looks like y'all fixed the problem. Thanks!!